וופורייזר – המאדה של סבתא דור 2.0
בדרך כלל כשמשהו הופך להיות טרנדי, מיד עולות מגוון טענות של בעד ונגד וניתוחים שונים של המוצר או השירות – אם אכן יעיל וטוב כפי שפורסם, אם אין תופעת לוואי או בעיה אחרת תחת השטח שאנשים לא מודעים אליה וכן הלאה. במקרה הדי נדיר של הטרנד הבא, לא הועלתה אף לא טענה אחת או הוכחה נגדית באשר למוצר. הכירו את הוופורייזר, למקרה שלא שמעתם עליו כבר או ראיתם אותו בכל מקום סביבכם.
אז אם ראיתם ושמעתם אתם לא צריכים יותר מדי הסברים, ככל הנראה, אבל אם לא, נסביר שוופורייזר הוא מכשיר אידוי, פשוט מאוד. עכשיו אתם ודאי שואלים את עצמכם – מכשיר אידוי? הרי זה דבר כל כך ישן! סבתא שלי הייתה מפעילה מכשיר אידוי בחדר שלי כשסבלתי מברונכיטיס כילד! ובכן, אתם לא לגמרי טועים. העיקרון של האידוי הוא אותו עיקרון, אך עם כמה הבדלים חשובים.
התקדמו לטכנולוגיית העתיד עם מכשיר וופורייזר
קודם כל באופן טבעי עם השנים השתכללה הטכנולוגיה ונוספו מטרות חדשות לאידוי. עצם העובדה הזאת, הביאה לשינויים במכשיר עצמו. כלומר, אם אתם רוצים להיגמל מסיגריות למשל, הרי לא תקחו אתכם את מכשיר האידוי של סבתא אתכם למועדון, נכון? בכל אופן אני ממש מקווה שלא.
מעבר לזה שזה מכשיר גדול ומסורבל, גם לא ממש היה לכם מה לאדות בו בזמנו. היום קיימים נוזלים מיוחדים המכילים אחוזי ניקוטין לפי רמת בחירתכם (או נטולים לחלוטין) שאותם מחדירים לפתח במכשיר אידוי קטנטן שנקרא סיגריה אלקטרונית ונראה קצת כמו עט.
מטרות נוספות שהצטרפו בשנים האחרונות מעבר לפתיחת הסינוסים, היא צריכת אדי מיצוי נוזלי של צמחים מסוימים או של הצמחים עצמם, כגון קנאביס רפואי. הוופורייזר למעשה מאפשר לאנשים שיש להם אישור לקנאביס רפואי, לאדות אותו לשם הקלה במצבם במקום לעשן אותו.
יש לכך יתרון גדול מאוד, משום שאנשים רבים הסובלים מבעיות שונות ונמצא כי קנאביס רפואי חיוני ונחוץ להם לשיפור מצבם, הם לא בהכרח אנשים מעשנים או שנגעו בסיגריה אי פעם בחייהם. וגם אם כן, יש הרבה סיבות שבגללם יעדיפו גם הם לאדות את הקנאביס ולא לעשן אותו.
וופורייזר – יתרונות ושימושיות
חלק מהיתרונות הברורים הם שאדים הרבה יותר סימפטיים ונעימים לסביבה מאשר עשן סיגריה או קנאביס מגולגל. יותר קל לתפעל וופורייזר מאשר לגלגל, לשרוף ולעשן. בנוסף, זה הרבה יותר חסכוני, יעיל ואפקטיבי לאדות מאשר לשרוף, ובכלל חשוב להדגיש שזה יותר בריא להכניס לגוף אדים ממיצוי טהור של הצמח מאשר להעביר אותו תהליך של בעירה.
וופורייזר כאמור יכול לבוא בסוגים שונים, גדלים שונים ולמטרות שונות. יש מכשירי אידוי גדולים לבית – כן, אלה שמזכירים את של סבתא – פשוט יותר חדישים ואפקטיביים עם תפוקה יותר גדולה, ויש כאלה קטנים, דיסקרטיים, קלים ונוחים לנשיאה שאיתם אפשר לצאת מהבית.
בשני המקרים ניתן לאדות גם נוזלים לסיגריה אלקטרונית לאלה שמאסו שמקל העשן הלבן וגם נוזל מרוכז של צמח הקנאביס, או פשוט את העלים שלו. לכל מי שהנושא הזה מעניין אותו, הייתי ממליצה לחקור עוד ואף לנסות, שכן בהחלט עד כה ישנם רק שבחים לגבי האלטרנטיבה הבריאה והבטוחה שהיא מייצרת.